Om Musikdisken

I April 2019 lancerede vi musikdisken.dk. Vores vision er at give vores bruger en unik oplevelse, når vores bruger bestiller vinylplader og cd'er fra vores hjemmeside af. Vi ønsker at hjælpe vores bruger på vej i deres søgen efter de eksklusive udgivelser. Vi ønsker for vores bruger at det skal være let at en ordre online, derudover kan vores bruger download fra andre bruger af.

Musikdisken er formidler af andre sælger, som tilbyder salg af brugte vinylplader eller cd'er. Vi er kun en informationskilde, og sælger kun annonceplads til bruger. Vi tager intet ansvar for indholdet eller handlinger af tredjeparts websteder eller brugerprofiler, som du får adgang til via vores side.
Som tjeneste sælger musikdisken.dk ingen service. Vi er kun formidler mellem bruger og sælger. De oplyste priser på vores tjenester er indberettet af vores bruger, og musikdisken kan således ikke holdes ansvarlig for fejlagtige oplysninger herunder priser, beskrivelser, billeder m.m.
Vores mål er at give bruger samt kunder et overblik over samleobjekter af plader/Cd'er og hjælpe dig med at finde den musik du ønsker. Der henvises til enhver tid til den pågældende agent (bruger) eller til vores kundeservice, såfremt der skulle opstå uoverensstemmelser.